Grehamer & Company verwelkomt Selma Beltifa als Technical Designer

Sinds 1 maart is Selma onderdeel van Grehamer & Company en is ze een belangrijke aanwinst voor team Real Estate. Een van de belangrijke drijfveren van Selma is om duurzame oplossingen te kunnen bieden in de huidige woningmarkt. In haar rol als Technical Designer ondersteunt zij dan ook het bouwproces door projecten technisch uit te werken en speelt daarnaast een belangrijke rol in het ontwerp van toekomstige renovatieprojecten.

Vanuit haar interesse voor ruimtelijk ontwerp en de combinatie techniek, creativiteit en maatschappelijke vraagstukken heeft ze de bachelor Architecture, Urbanism en Building Sciences aan de Technische Universiteit Deft afgerond. Vóór haar studie in Delft heeft ze twee jaar de bachelor Bedrijfskunde gevolgd aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Met haar technische vaardigen door middel van 3D modelleren en grafische vaardigheden weet Selma goed op papier te zetten wat in de realiteit moet worden gebouwd. Daarnaast heeft ze een sterk ruimtelijk inzicht ontwikkeld en een skillset om creatieve gebruiksvriendelijke ontwerpen te bedenken.

“Het sprak mij aan dat de projecten van Grehamer & Company een woningaanbod creëren door bestaand vastgoed te transformeren. Op deze manier wordt er een duurzaam antwoord geboden op een probleem in de woningmarkt.

Lees hier het
laatste nieuws

Contact

Een Idee of vraag?